VANLIGA FRÅGOR

Var kan jag köpa klockan?

SENIORKLOCKAN säljs via vårwebbutikeller viasafekid.se

Är den bekväm?

Vi har arbetat hårt för att göra klockan så liten, lätt och bekväm som möjligt. Klockan har även en extra mjukt silikonband.

Hur lång tid tar det att ladda klockan?

Det tar cirka 2 timmar att gå från 0 till 100%.

Är klockan vattentät?

Klockan ska ej bäras på armen vid bad, simning eller duschning, ej heller vilda vattenlekar på sommaren är att rekommendera, då den kan utsättas för mer vatten under en längre period än vad som föreskrivs. Vid bad eller dusch kommer klockan utsättas för mycket vatten, som kan ta sig in i exempelvis högtalaren, eller via simkortsluckan om den ej är tätslutande.
Garantin gäller inte om klockan utsätts för vatten. Därför rekommenderar vi INTE att du duschar eller badar med klockan.

FRAKT & RETURER

Hur skickar ni min order?

Vi levererar fraktfritt inom Sverige med DHL Servicepoint. Ditt paket levereras till ditt lokala DHL Servicepoint ombud och ett SMS skickas när paketet finns för klar för upphämtning. Du behöver alltid en giltig legitimation vid upphämtning, samt sändningsnummer.

Hur snabbt skickar ni min order?

Vi packar alla mottagna orders så fort vi har möjlighet och normalt skickas dina varor inom 7 dagar. efter att vi mottagit din order. Oftast skickar vi din order samma dag som den inkommer, eller nästföljande dag. Försändelsen tar normalt 1-3 arbetsdagar att leverera.

Kan jag returnera klockan?

Ja, men skicka aldrig en retur till oss utan att först kontakta oss. Vår kundtjänst tar emot ärendet och återkommer med returanvisningar.