XL17 - Mobiltelefon och GPS i ett för äldre

XL17 - Mobiltelefon och GPS i ett för äldre

I en värld där trygghet och självständighet är avgörande, erbjuder Trygghetsklockan XL17 en smart kombination av mobiltelefon och GPS i ett. Denna banbrytande klocka är utformad för att ge äldre och deras anhöriga ett extra lager av trygghet, samtidigt som den hjälper användaren att förbli aktiv och uppkopplad.

Vad är Trygghetsklockan XL17?

Trygghetsklockan XL17 är inte bara en klocka – den är ett komplett trygghetssystem som förenar säkerhet och hälsa. Med funktioner som:

  • SOS-knapp: En enkel knapptryckning skickar ett larm till förinställda nödkontakter eller larmcentral.
  • GPS-spårning: Möjliggör realtidspositionering, så att anhöriga alltid kan se var användaren befinner sig.
  • Tvåvägskommunikation: Klockan fungerar som en mobiltelefon för enkel kontakt med nära och kära.
  • Geo-staket: Ställ in säkra områden och få varningar om användaren lämnar dessa.
  • Påminnelser om medicinering: Hjälper användaren att hålla koll på viktiga rutiner som medicinintag.

Hur Trygghetsklockan XL17 håller dig trygg

  1. Snabbt nödlarm: SOS-knappen skickar omedelbart ett larm till utvalda kontakter eller en larmcentral, vilket säkerställer att hjälp snabbt når fram.

  2. GPS-spårning för ökad trygghet: Den inbyggda GPS:en gör att anhöriga kan se var klockan (och användaren) befinner sig i realtid. Detta minskar oron för att någon ska gå vilse eller behöva hjälp.

  3. Fjärrövervakning: Utvalda personer kan kontrollera klockan på distans och hålla ett vakande öga på användarens hälsa och säkerhet.

Trygghetsklockan XL17 är ett omfattande trygghetssystem för äldre som kombinerar funktionaliteten av en mobiltelefon och GPS i ett. Med säkerhetsfunktioner som SOS-knapp, GPS-spårning och geo-staket samt hälsofunktioner som pulsmätning och aktivitetsspårning hjälper klockan användaren att förbli trygg, aktiv och uppkopplad. Utforska hur Trygghetsklockan XL17 kan ge dig eller en nära anhörig ett nytt lager av säkerhet och självständighet.

Back to blog