Trygghetsklocka – En bekväm lösning för både äldre och anhöriga

Trygghetsklocka – En bekväm lösning för både äldre och anhöriga

Äldreomsorgen är en utmaning i dagens samhälle, med en ökande äldre befolkning och begränsade resurser. Det är viktigt att hitta lösningar som kan underlätta för äldre och deras anhöriga.
En sådan lösning är trygghetsklockan XL17 från Seniorklockan, en bekväm och användarvänlig klocka som ger trygghet och säkerhet för både äldre och deras anhöriga. I denna artikel kommer vi att titta närmare på fördelarna med smartklockan XL17.

Vad är Trygghetsklockan XL17?

XL17 är en modern lösning som gör det möjligt för äldre att ha en trygghetskänsla även när de är ensamma hemma. Klockan är utrustad med en rad funktioner som gör det möjligt för användaren att enkelt larma om något händer. XL17 har telefon, GPS-positionering samt trygghetslarm, vilket gör att användaren kan känna sig trygg om något händer var som helst och när som helst. Och med en stilren design ser det ut som vilken smartklocka som helst.

Fördelar med XL17

Trygghet och Säkerhet

XL17 ger en känsla av trygghet och säkerhet för både den äldre personen och deras anhöriga. Klockan är utrustad med en alarmknapp som användaren kan trycka på om de behöver hjälp. Anhöriga kan enkelt spåra klockan via GPS-positionering och se var användaren befinner sig om något händer.

Enkel Användning

Trygghetsklockan XL17 är mycket enkel att använda, med en stor och tydlig display som gör det superlätt att navigera mellan klockans olika menyer. SOS alarmet aktiveras smidigt genom att användaren håller in sidknappen. Du kan även skicka meddelanden, ta bilder samt ringa videosamtal.

Enkel Installation

Klockan är mycket enkel att installera. Du behöver ett sim-kort och då rekommenderar vi vårt Verbal-abonnemang. Sedan är det bara att ladda klockan och koppla den till Safekid-appen. Sedan är den klar att använda.

Anpassningsbar

Trygghetsklockan XL17 är anpassningsbar efter användarens behov. Anhöriga kan enkelt ställa in olika funktioner, som t.ex. påminnelser, medicinering, kalender eller telefonbok. Detta gör klockan mycket användbar för äldre personer som har svårt att komma ihåg viktiga datum eller medicinering.

Sammanfattning

En Trygghetsklocka från Seniorklockan är ett mycket användbart verktyg för både äldre och anhöriga.
Den hjälper till med dom utmaningar som kan uppstå i vardagen och skapar trygghet för alla.

Back to blog