Seniorklockan XL17 smarta hjälpverktyg

Seniorklockan XL17 smarta hjälpverktyg

I dagens samhälle har det blivit allt viktigare för äldre att övervaka sin hälsa och hålla koll på sina viktiga hälsoindikatorer.
XL17 är en innovativ smartklocka som kombinerar flera funktioner för att hjälpa seniorer att övervaka sin hälsa på ett smidigt och enkelt sätt.

Blodtrycksmätare

XL17 är utrustad med en blodtrycksmätare som kan mäta blodtrycket på ett enkelt och smidigt sätt.
Detta är särskilt viktigt för personer som ofta lider av högt blodtryck.

Pulsmätare

Smartklockan har också en pulsmätare som mäter din puls. Pulsmätaren är en viktig funktion för att övervaka hjärtats hälsa och för att upptäcka eventuella problem i tid.

Sömnmonitor

Klockan har också en sömnmonitor som kan mäta sömnkvaliteten. Via den får du en tydlig överblick av din sömnkvalitet.

Fall-alarm

Förutom alla funktioner som hjälper dig att hålla kolla på hälsan är XL17 även utrustad med ett fall-alarm. Skulle olyckan vara framme och du ramlar, kommer klockan att automatiskt att ringa upp din nödkontakt och det aktiveras i appen.

Medicinering påminnelse

Om du behöver en extra påminnelse för att komma ihåg när du ska ta din medicin så assisterar XL17 dig med det. I appen ställer du in tider, dagar och antal upprepningar du vill bli påmind, så du slipper oroa dig över bortglömd medicin.

Stillasittande påminnelser

Händer det att du sitter i soffan lite för länge? Med klockans stillasittande påminnelser får du notiser när det är dags att hoppa upp och ta en liten promenad!

Sammanfattningsvis så erbjuder Seniorklockan XL17 inte bara ett enkelt sätt att hålla kontakt med nära och kära, utan är även ett verktyg som hjälper dig att förbättra din hälsa och vardag!

Back to blog